Servicii oferite ...

Casa de expeditii Wick Trans SRL realizeaza transport si expeditii de marfuri la nivel national si international.
Ca si casa de expeditii, va oferim solutii integrate si inovative de logistica si depozitare, alte servicii conexe logistice, toate adaptate necesitatilor specifice fiecarui client in parte.
Wick Trans SRL ofera solutii complete si moderne de logistica, adaptate necesitatilor specifice ale fiecarui client, elaborate si construite impreuna cu parteneri puternici pe plan intern si extern.
Serviciile de logistica pe care le punem la dispozitia clientilor nostri includ planificarea, organizarea, efectuarea si controlul fiecarui flux de marfuri, incepand cu colectarea de la furnizori, transportul, manipularea, depozitarea si conditionarea marfurilor si finalizand cu distributia lor catre clientii finali. Folosind solutiile unui principal partener furnizor de logistica, clientii nostri beneficiaza de o serie de avantaje, cum ar fi cresterea veniturilor, profitabilitatea sporita, reducerea investitiilor de capital, reducerea costurilor de operare, economisirea resurselor manageriale si apropierea de clienti datorita livrarilor mai rapide la un nivel calitativ superior.
Echipa WickTrans,

 
     
   
 

 
 
 
 
 
 
Transport intern
Transport extern
Platforme logistice
Comercializare paleti
 
 

   
Home Contact us - office@wicktrans.ro